Maak kennis met ons team - Cocktail Flavours

Maak kennis met ons team

Vanessa

Vanessa

Vanessa is een creatieve duizendpoot en perfectionist. Ze is een echte foodie en speelt graag tennis. Haar favoriete drink is een Dark N Stormy.
Guillaume

Guillaume

Guillaume is een echte eventplanner, pur sang. Hij is een teamplayer, foodie en weet van aanpakken. Zijn favoriete cocktail is een Long Island Iced Tea.
Alexis

Alexis

Alexis, altijd even goedlachs, houdt van verre reizen, mooie vrouwen en is een echte entertainer! Zijn lievelingscocktail is een Daiquiri.

Stéphanie

Stéphanie, altijd in de mood voor een feestje, zowel voor als achter de bar. Haar favoriete cocktail is een Cosmopolitan.
Tomas

Tomas

Tomas is een echte optimist en ons manusje van alles. Zijn lievelingscocktail is een Moscow Mule.
Silke

Silke

Silke zie je geregeld op de Belgische festivals. Ze houdt van theater en muziek en is een echt podiumbeest. Haar lievelingscocktail is een Pisco Sour.
Robbert

Robbert

Robbert, onze muzikale godfather met de nadruk op bas en gitaar. Zijn lievelingscocktail is een Amaretto Sour.
Charlotte

Charlotte

Charlotte is gedreven in alles wat ze doet en gek op handtassen en schoenen. Haar favoriete cocktail is een Lazy Red Cheeks.
Sofie

Sofie

Sofie is altijd even enthousiast en vrolijk. Haar motto is ‘Work hard, play hard’. Ze reist graag en verwent graag vrienden. Haar favoriete cocktail is een Caipirinha.
Tessa

Tessa

Tessa, de sportiefste van ons allemaal! Houdt van skiën, zwemmen en reizen. Haar lievelingscocktail is een Pornstar Martini.
373.000+ Cocktails geserveerd
12 Cocktail professionals
4.000+ Facebook fans
2.000+ Instagram volgers
15 Jaar ervaring
Vraag uw offerte aan