Bar consulting

Cocktail Flavours is de gepassioneerde expert die u nodig heeft voor bar consulting. Vragen over cocktailrecepten, ingrediënten, het beheren van een bar, en zelfs volledige uitwerking van catering – met onze uitgebreide ervaring en creatieve geest kunnen we u bijstaan bij het oplossen van al uw barvraagstukken.

Wat houdt bar consulting in?

Bar consulting houdt in dat we u adviseren over de liquide menukaart voor uw nieuwe bar, restaurant of een specifiek evenement. We geven uw bestaande aanbod van cocktails een update met opwindende nieuwe creaties en populaire klassiekers.

We organiseren ook workshops en cursussen waarin u en uw medewerkers cocktails leren maken, een bar beheren – kortom alles om als een professional achter de cocktailbar te staan!

Mobiele bar consulting

Op zoek naar een mobiele bar of cocktailbar om uw evenement een extra dimensie te geven? Lichtgevende bars en houten bars; lounge, design en piano bars; tropische tiki bars; alles mogelijk bij Cocktail Flavours Bar Consulting, op welke locatie dan ook!

Wil u graag een helpende hand en meer dan louter bar consulting? Wij organiseren alles voor u, of het nu gaat om evenementen en cocktailparties van 8 tot 2000 mensen! U vertelt ons wat u wil en wij voeren uit, of geven u de nodige contacten door.

Bar consulting nodig?

Cocktail Flavours is meester in flair en finesse, met het vorsende oog van de kenner en de kennis van grootmeesters. We verrijken uw evenement of organisatie graag met bar consulting! Contacteer ons vandaag voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Verwante pagina’s

Cocktailcatering | Thuis cocktails serveren | Barkeeper cocktail service | Bar verhuur | Cocktail benodigdheden | Cocktailworkshops | Barman spelen