Bar service

Cocktail Flavours bar service is een exclusief bar service bedrijf gerund door ervaren cocktail bartenders. Onze gegronde, persoonlijke en aantrekkelijke bar service is bij de beste in de bartending business en kunnen van ieder evenement een onvergetelijke dag of avond maken. Cocktail Flavours bar service is beschikbaar voor cocktailfeestjes en andere evenementen in Vlaanderen en omstreken.

Bar service bij Cocktail Flavours

Bar Service Cocktail Flavours werkt met een team toegewijde bartenders en designers om uw evenement de luister te geven die het verdient. Onze unieke blend van verse, exotische en organische ingrediënten zal zonder twijfel uw zintuigen prikkelen. Bekijk zeker eens onze fotogalerij om enkele van onze creaties te bewonderen.

Onze unieke recepten gecombineerd met getrainde professionals zet de standaard in bar service. Ieder pakket wordt ook aangepast aan uw specifiek thema of evenement. We maken suggesties en stellen offertes op voor ieders budget en smaak.

Maar klantvriendelijke bar service is meer dan met de glimlach cocktail shaken! We komen vroeg aan om alles op te zetten en een gezellige atmosfeer te creëren, en te anticiperen op de noden van de dag zelf. We blijven ook na tot alles opgeruimd is en u tevreden naar huis kan gaan.

Bar service nodig?

Wilt u iets speciaals doen voor je volgende bedrijfsfeest, verjaardag, het trouwfeest? Cocktails zijn een ideale gespreksstarter en brengen de sfeer er snel in. Van wilde cocktailparty op maat tot cocktails bij een officiële receptie – onze bar service geeft steeds een sterke meerwaarde.

Wij horen graag van u om u de beste bar service te kunnen bieden! Contacteer ons vandaag voor meer informatie en/of een vrijblijvende offerte.

Verwante pagina’s

Cocktailcatering | Cocktailworkshops | Bar consulting | Cocktailfeest op locatie | Mobiele cocktailbars verhuur | Bartender tools | Zelf cocktails maken