Barman spelen

Wil je al eeuwen eens barman spelen? Cocktails mixen en shaken, mensen bedienen? Dan ben je bij Cocktail Flavours aan het juiste adres! Wij organiseren workshops en cursussen waarin je cocktails leert maken, een bar leert beheren- kortom, je leert barman spelen alsof het echt is.

Barman spelen is niet om mee te lachen!

Barkeeping is meer dan een spelletje – het is een kunst. Wij leren je de geschiedenis van bekende dranken en cocktails, en wijden je in in de cultuur van de mixed drinks. Je leert het onderscheid maken tussen merken, en je vangt een glimps op van de recepten die angstvallig door de beste bars ter wereld geheim gehouden worden.

Nadat je bij Cocktail Flavours bent geweest kan je als geen ander barman spelen op feestjes bij jou thuis of elders!

Barman spelen op locatie

Je kan waar je maar wil barman spelen. Kies een bar af die je wil afhuren, of richt er een in op een locatie naar keuze. Wij passen ons aan aan de mogelijkheden van jouw thuis of feestlocatie. De aanwezigheid van water, electriciteit en een voldoende grote ruimte zijn een pluspunt.

Wij kunnen ook een gepaste locatie voor je uitkiezen. Ben je voor een teambuilding in de buurt van Gent en wil je daar barman spelen? Geen probleem, wij kennen exclusieve plekjes in heel Vlaanderen waar je met kleine of grote groepen terechtkan.

Barman spelen?

Cocktail Flavours verwent u graag met haar passie en expertise! Neem vandaag contact op voor een prijsidee of bijkomende informatie over barman spelen.

Verwante pagina’s

Cocktail service | Home cocktail party | Barkeeper cocktail service | Cocktailbar te huur | Cocktail benodigdheden | Cocktailworkshops