Cocktail service

Van cocktailparty op maat tot cocktails bij een networking event – cocktail service geeft steeds een sterke meerwaarde. Cocktails brengen het gesprek op gang en laten een feestelijke, klassevolle herinnering na bij uw gasten.

Cocktail service bij Cocktail Flavours

Cocktail service bij Cocktail Flavours voorziet cocktails, mocktails en smoothies voor al uw evenementen. Wij hebben cocktailbars voor zowel binnen als buiten, en geschikt voor verschillende thema’s en groottes. Zo creëren we een professionele uitstraling voor al uw evenementen en bieden we de best mogelijke dienst om efficiënt en gastvrij een grote groep gasten te bedienen. Onze cocktailbars op de meest afgelegen locaties opgezet en aangepast worden aan uw thema!

Cocktail service team

Onze cocktail service steunt op een team toegewijde mixologists, bartenders en cocktailbar designers om uw evenement de luister te geven die het verdient. We staan bekend om onze vriendelijke cocktail service en niet aflatende energie om met de glimlach en op tijd te bedienen. Daarnaast werken we steeds een originele, omvattende benadering uit voor perfect afgewerkte evenementen.

Cocktail service diensten

Bij u thuis of op de bedrijfslocatie – de cocktail service bij Cocktail Flavours staat in voor de fruitigste, pittigste, meest uitgebalanceerde en tongstrelende cocktails. We gebruiken enkel de beste alcoholen en likeuren, vers fruit en sappen en zalig zoete siropen. Bovendien werken we met bartenders en barladies van de bovenste plank.

Onze cocktail service kan ook meer zijn dan enkel uw cocktailkaart voor en professionele bardiensten. Wij creëren magical moods met muziek, belichting, bloemen, barelementen… we nemen dus uw hele evenement en locatie onder handen om een onvergetelijke sfeer te maken. Of we bedenken en thema voor u, zorgen voor entertainment en een perfecte sfeerzetting.

Cocktail service nodig?

Wij horen graag van u om u de beste cocktail service te kunnen bieden! Contacteer ons vandaag voor meer informatie en/of een vrijblijvende offerte.

Verwante pagina’s

Cocktailfeest aan huis | Barkeeper cocktail service | Cocktailbar verhuur | Bartender tools | Bar consulting | Workshop cocktails maken