Cocktail training

Laat u tijdens een cocktail training van Cocktail Flavours inwijden door meesters in de fijnere kneepjes van cocktails maken. ingrediënten uitkiezen en prepareren; de juiste procedure volgen om de perfecte smaak en afwerking te bekomen; een cocktail maken om van te smelten; een gebeurtenis om nooit te vergeten.

Cocktail training is ideaal als teambuildingsactiviteit. Versterk de team spirit tijdens de sfeervolle, verzorgde training en proef van elkaars creaties. Goede werksfeer verzekerd!

Ook voor vrijgezellenfeestjes en groepsuitstapjes onder vrienden en/of vriendinnen zijn cocktail training een garantie op succes. Niks zo gezellig als samen iets nieuws te leren, elkaars probeersels te proeven en te lachen met de bloopers!

Verloop van de cocktail training

Onze professionele mixologists geven bij het begin van de cocktail training uitleg over het mixen en shaken van de cocktails. U leert de basiselementen van het cocktail mixen en shaken. Dan leert u hoe de bekendste cocktails bereid worden.

Onze cocktail training is geschikt voor groepen van 15 tot 200 deelnemers. U kan de cocktail training combineren met tapas, een diner of ons een compleet evenement laten organiseren waar de cocktail training deel van uitmaakt.

Tijdens onze cocktail training letten we vooral op het teamverband. De deelnemers kunnen elkaar stimuleren met ideeën voor het mixen, shaken en het garneren van de cocktails. Zo ontstaat er een gezellige gemeenschappelijke sfeer waarin de mensen elkaar leren kennen en beter appreciëren – ideaal dus voor teambuildings!

Locatiemogelijkheden voor een cocktail training

De cocktail training wordt aangepast aan de mogelijkheden van uw locatie. De aanwezigheid van water, electriciteit en een voldoende grote ruimte zijn een pluspunt.

Wij kunnen ook een gepaste locatie voor u uitkiezen. Bent u voor een teambuilding in de buurt van Gent en wil u daar de cocktail training laten doorgaan? Geen probleem, wij kennen exclusieve plekjes in heel Vlaanderen waar u met kleine of grote groepen terechtkan.

Cocktail training organiseren?

Cocktail Flavours verwent u met haar passie en expertise! Neem vandaag contact op voor een prijsidee of bijkomende informatie.

Verwante pagina’s

Cocktailbar catering | Cocktailfeest organiseren | Bartending service | Cocktailbar verhuur | Bartender tools | Bar consulting | Zelf cocktails leren maken