Cocktailbar te huur

Op zoek naar die perfecte aanvulling voor uw bedrijfsevenement, verjaardagsfeest, buurtfeest of productlancering? Welkom bij Cocktail Flavours. Wij bieden cocktailbars te huur, al dan niet met drank, koelkasten, verlichting, alle cocktail benodigdheden en/of bediening.

Geef uw bruiloft, corporate event of home cocktailparty extra luister. Onze cocktailbars te huur worden volledig aangepast aan het thema van uw feest. We bezorgen u een lounge cocktailbar, een klassieke of juist een hippe cocktailbar – aangepast aan de locatie en het aantal bezoekers dat u verwacht.

Cocktailbar te huur – onze andere diensten

Alcoholvrije cocktailbar te huur

Zoekt u een cocktailbar te huur, maar dan alcoholvrij? Cocktail Flavours verzorgt het! Wij voeren een uitgebreid menu met mocktails en smoothies, geserveerd met verse ingrediënten en afwerking zoals het hoort.

Cocktail event management en catering

Cocktail Flavours biedt cocktailbars te huur aan, en alles wat daarbij komt. Wij komen de cocktailbar voor u opzetten met alle nodige dranken en mixers. We kunnen ook finger food voorzien, alles binnen het thema van uw evenement! We breken achteraf alles weer af zodat u zonder zorgen kan genieten van uw cocktail party.

Cocktailbar te huur met bartenders

Onze ervaren en spontane bartenders zijn bij de beste in de bartending business. Alleen al hun aanwezigheid en verzorgde uiterlijk geeft uw evenement klasse.

Zoekt u een cocktailbar te huur?

Wij horen graag van u om u de beste cocktailbar te huur te kunnen bieden. Huur ze voor uw cocktailfeestjes en andere evenementen, op welke locatie dan ook, in Vlaanderen en omstreken. Contacteer ons vandaag voor meer informatie en/of een vrijblijvende offerte.

Verwante pagina’s

Cocktailcatering | Home cocktail party | Barkeeper cocktail service | Cocktail benodigdheden | Cocktailbar consulting | Cocktail training | Mobiele cocktailbars