Cocktailbar verhuur

Op zoek naar een bepaald thema voor uw feest met aangepaste dranken, aankleding en bediening? Dan bent u bij Cocktail Flavours aan het juiste adres! Onze cocktailbar verhuur kan optioneel aangevuld worden met drank, koelkasten, verlichting, versiering, catering, alle cocktail benodigdheden en/of bediening.

Cocktailbar verhuur is voor ons meer dan het leveren van wat materiaal. We worden deel van uw evenement! Onze hedendaagse of ouderwetse cocktailbars zijn ideaal voor ieder evenement of feest. Niet alleen ’s avonds komen ze tot hun recht, wij bieden ook cocktailbars die overdag de show stelen. We kunnen ze merken met uw logo, en het kleur aanpassen.

Thematische cocktailbar verhuur

Ons assortiment voor cocktailbar verhuur bevat loungy cocktailbars, design cocktailbars of net klassiek – aangepast aan de locatie en het aantal bezoekers dat u verwacht.

Situeer uw feest in een bepaalde tijd – Amerikaanse gangster, horror, Golden Sixties… – en kies de juiste cocktailbar. Verhuur van andere thematische elementen en aankleding kan u ook bij ons regelen.

Wil u uw evenement in een bepaalde tijd situeren, de 50s van Al Capone bijvoorbeeld? Dan kan u werken met eiken toogbladen en roestvrij stalen voorkanten, met een licht aan de achterkant om een ultrastijlvolle cocktailbar te creëren. Indien u een gekleurd thema heeft voor uw evenement, kunnen wij de achtergrondbelichting daaraan aanpassen, zowel vast als veranderlijk.

Cocktailbar verhuur in heel België

Wij voorzien cocktailbars in Gent, Brugge, Brussel, Antwerpen, Luik en omstreken.

Op zoek naar kwalitatieve cocktailbar verhuur?

Wij horen graag van u om u de beste cocktailbar verhuur te kunnen bieden. Contacteer ons vandaag voor meer informatie en/of een vrijblijvende offerte.