Cocktailcatering

Cocktails kunnen een heerlijke sfeer helpen scheppen op uw receptie, trouwfeest, corporate party, productlancering. Ze vormen een dankbaar gespreksonderwerp en laten een speciale herinnering na bij uw gasten. Van cocktailparty op maat tot cocktails bij een officiële receptie – cocktailcatering geeft steeds een sterke meerwaarde. Cocktails kunnen het thema van uw evenement versterken (bvb op een mafia party) en scheppen zo verdere mogelijkheden om sterke banden te smeden met uw gasten.

Cocktailcatering Cocktail Flavours werkt met een team toegewijde bartenders en designers om uw evenement de luister te geven die het verdient. We staan bekend om onze originele, omvattende benadering en perfect afgewerkte evenementen. We werken met onze klanten om tot een cocktailcatering te komen die bij hun budget past zonder kwaliteit en professionele bardienst in het gedrang te brengen.

Cocktailcatering diensten

Bij u thuis of op de bedrijfslocatie – Cocktailcatering Cocktail Flavours staat in voor de fruitigste, pittigste, meest uitgebalanceerde en tongstrelende cocktails. We gebruiken enkel de beste alcoholen en likeuren, vers fruit en sappen en zalig zoete siropen. Bovendien werken we met barpersoneel van de bovenste plank. Cocktailcatering betekent ook grote groepen bedienen. Cocktail Flavours voorziet heerlijk voorgemixte cocktails in grote hoeveelheden.

Cocktailcatering Cocktail Flavours doet meer dan louter het opstellen van uw cocktailkaart voor evenementen en het leveren van professionele bardiensten. Wij creëren daarnaast magical moods met muziek, belichting, bloemen, barelementen… we nemen dus uw hele evenement en locatie onder handen om een onvergetelijke sfeer te maken. Geen thema is ons te gek of te moeilijk!

Cocktailcatering nodig?

Wij horen graag van u om u de beste cocktailcatering te kunnen bieden! Contacteer ons vandaag voor meer informatie en/of een vrijblijvende offerte.

Verwante pagina’s

Home cocktail party | Barkeeper cocktail service | Mobiele cocktailbars te huur | Bartender tools | Bar consulting | Cocktailworkshops