Cocktailfeesten op locatie of bij u thuis

Mooi weer, een speciale gelegenheid, een evenement om uw klanten te verwennen? Tijd voor een cocktailfeestje! Met een cocktailfeest kan u uw gasten op een originele manier verwennen, en komen zelfs de meest stroeve tongen los! Allemaal goed en wel, maar hoe begint u eraan? U moet zorgen voor gastlijsten, tafels, glazen, een voorraad drank en ijs, hapjes… een leuk idee kan zo al snel een stresserende nachtmerrie worden.

Cocktailfeestjes, thuis of op locatie

Cocktail Flavours bar catering is een exclusief cocktailfeestbedrijf gerund door ervaren cocktail bartenders. Onze vriendelijke en aantrekkelijke bartenders zijn bij de beste in de bartending business en kunnen van iedere cocktailfeest een onvergetelijke dag of avond maken. Cocktail Flavours cocktailfeest catering is beschikbaar voor cocktailfeestjes en andere evenementen in Vlaanderen en omstreken.

Cocktailfeestje organiseren?

Laat ons iets weten! Wij horen graag van u om u een onvergetelijke cocktailfeest op locatie of bij u thuis te bereiden. Contacteer ons vandaag voor meer informatie en/of een vrijblijvende offerte.

Verwante pagina’s

Cocktail service | Bartender cocktail service | Bar verhuur | Bartender tools | Cocktailbar consulting | Cocktailworkshops