Cocktailrecepten

Op zoek naar het juiste recept van een Cosmopolitan, Manhattan, John Collins? Er is veel informatie te vinden op het internet maar weinig correcte en volledige cocktailrecepten. Cocktail Flavours daarentegen kent de beste cocktailrecepten zoals ze gemaakt worden door de beste bars! Daarom net maken we ze niet allemaal bekend; sommige geheimen worden beter veilig bewaard zodat ze hun exclusiviteit behouden.

Op zoek naar een bepaald cocktailrecept?

Cocktail Flavours kent het waarschijnlijk, en kan je vertellen hoe jij je favoriete cocktail kan maken op een manier die u wellicht nog nooit geproefd heeft. Dat kunnen we omdat we jaren ervaring hebben in de cocktailwereld, van intieme cocktailfeestjes tot gala’s met receptie.

White russian, Fireball, Swimming Pool, Harvey Wallbanger, Strawberry Daiquiri- de meeste bestaande cocktailrecepten zijn bij ons al eens de revue gepasseerd. Daarnaast vinden we regelmatig zelf een nieuw recept uit, aangepast aan een bepaald thema of smakenpalet bijvoorbeeld.

Hetzelfde geldt voor smoothies en mocktails! Ook non-alcoholische cocktailrecepten kennen geen geheimen voor ons. We werken met verse, kwalitatief hoogstaande ingrediënten en verrassende smaakmakers die het cocktailrecept die finesse geven die je elders zelden vindt.

Goede cocktails bestaan uit meer dan cocktailrecepten

Wat onze cocktails zo lekker maakt zijn niet enkel de uitgekiende en beproefde cocktailrecepten. Het is de zorg waarmee we onze cocktails bereiden, het glas waarin ze geserveerd worden, de garnering en afwerking van de cocktail. Niet alleen voor de tong maar ook voor het oog en de neus zijn onze cocktails een ware streling.