Mobiele cocktailbars

Is er iemand jarig, geslaagd, getrouwd, heeft u binnenkort een beurs, presentatie, bedrijfsgala of misschien wel een barbecue, vrijdagmiddagborrel of een afscheid van een collega? Wat dacht u van een echte cocktailbar? Wij bieden overal inzetbare mobiele cocktailbars als echte eye-catcher waarbij à la minute de lekkerste cocktails worden bereid door onze professionele cocktailshakers.

Een mobiele cocktailbar geeft uw feest, evenement of beursstand dat beetje extra sfeer dat nodig is om een geslaagde dag/avond te organiseren. Elke mobiele cocktailbar bij Cocktail Flavours heeft een uitgebreide kaart met cocktails en op verzoek zit er ook een alcoholvrije cocktailkaart bij. Een mobiele cocktailbar kan trouwens ook leuk zijn wanneer er geen alcohol gedronken wordt! Cocktail Flavours voorziet mocktails en smoothies.

Full-service mobiele cocktailbars

Cocktail Flavours zorgt voor de bar, personeel, dranken, servies, spoelunits en zelfs de ijsklontjes. U hoeft dus nergens naar te kijken!

Al onze cocktail bartenders hebben een cocktailcursus gevolgd en kunnen uw gasten goed adviseren. We beschikken over verschillende basispakketten die gemakkelijk uit te breiden zijn naargelang uw evenement en het aantal gasten. Zo is er voor ieder budget wel een geschikte oplossing!

Thematische mobiele cocktailbars

Cocktail Flavours kan mobiele cocktailbars voorzien met een klassieke uitstraling, met een tropische uitstraling, een studiobar, loungebar en pianobar (met pianist). Voor iedere gelegenheid leveren we dus een geschikte mobiele cocktailbar! Ook kunnen er in onze mobiele cocktailbar cocktails gemaakt worden in uw bedrijfskleuren of alle andere gewenste kleuren, zodat de cocktails nog een persoonlijker tintje krijgen.

Onze hedendaagse of ouderwetse bars zijn ideaal voor ieder evenement of feest. Niet alleen ’s avonds komen ze tot hun recht, wij verhuren ook bars die overdag de show stelen. We kunnen ze merken met uw logo, en het kleur aanpassen. Dit in samenspel met de strakke lijnen en klassevolle uitstraling van onze bars te huur is een garantie om indruk te maken.

Mobiele cocktailbars in heel België

Wij doen aan mobiele cocktailbars in heel België, voor ieder evenement of locatie. We zijn dankbaar voor de magische momenten die we al hebben mogen meemaken op personeelshappenings, productlanceringen, beurzen, huwelijken, verjaardagen, privéfeesten en andere evenementen in en rond Vlaanderen. Bekijk dus zeker eens onze referenties voor mobiele cocktailbars!

Op zoek naar kwalitatieve mobiele cocktailbars?

Nergens anders zal u betere kwaliteit mobiele cocktailbars krijgen aan onze betaalbare prijzen. Daarbij komt nog wat ons echt onderscheidt: onze niet aflatende nadruk op perfectie in service en klantvriendelijkheid.

Wij horen graag van u om u de beste mobiele cocktailbars te kunnen bieden! Contacteer ons vandaag voor meer informatie en/of een vrijblijvende offerte.

Verwante pagina’s

Cocktailbar catering | Cocktailfeest thuis organiseren | Cocktail bartenders service | Barkeeper tools | Cocktailbar consulting | Zelf cocktails leren maken