Thuis cocktails serveren

Bij u thuis cocktails serveren is een effectieve manier om zelfs de meest veeleisende bezoekers – van familie tot zakenpartners – te verrassen en verrukken. Een typische cocktail drink thuis duurt twee tot drie uur, en maakt het makkelijker voor uw gasten om zich vrijelijk rond te bewegen en elkaar te leren kennen. Cocktails zijn een uitstekend begin van een gesprek!

Door thuis cocktails te schenken kan u ook experimenteren met allerlei smaken en stoffen. U kan iets voorzien voor iedereen, zelfs voor de moeilijke eters en drinkers.

Inspiratie nodig voor uw cocktail drink thuis?

De meest populaire cocktails op een thuis cocktails zijn zonder twijfel de Cosmopolitan, Mojito, Apple Martini en Chocolate Martini. Deze cocktails zijn makkelijk te maken en smaken overheerlijk!

Thuis cocktails schenken met Cocktail Flavours

Cocktail Flavours bar catering is een exclusief cocktail partybedrijf gerund door ervaren cocktail bartenders. Onze gegronde, persoonlijke en aantrekkelijke bartenders zijn bij de beste in de bartending business en kunnen van iedere cocktaildrink bij u thuis een onvergetelijke dag of avond maken. Cocktail Flavours thuis cocktails catering is beschikbaar voor cocktailfeestjes en andere evenementen in Vlaanderen en omstreken.

Thuis cocktails serveren?

Laat ons iets weten! Wij horen graag van u om u een onvergetelijke cocktails thuis te bereiden. Contacteer ons vandaag voor meer informatie en/of een vrijblijvende offerte.

Verwante pagina’s

Cocktailworkshops | Cocktail catering | Bartending service | Mobiele cocktailbar huren | Cocktailbar tools | Cursus cocktails maken en shaken