Zelf cocktails leren maken

Heb je altijd al eens zelf cocktails leren maken volgens de regels van de kunst? Dranken mixen en shaken, glazen perfect garneren, mensen verrassen met exotische smaken en kleuren… Dan ben je bij Cocktail Flavours aan het juiste adres! Wij organiseren workshops en cursussen waarin je zelf cocktails leert maken, een bar leert beheren- kortom alles om als een pro cocktail barman te worden!

Maar bartending is meer dan een spelletje – het is een kunst! Wij leren je de geschiedenis van bekende dranken en cocktails, en wijden je in in de cultuur van de mixed drinks. Je leert het onderscheid maken tussen merken, en je vangt een glimps op van de recepten die angstvallig door de beste bars ter wereld geheim gehouden worden. Nadat je bij Cocktail Flavours bent geweest zal je als geen ander zelf cocktails kunnen maken!

Locaties waar je zelf cocktails kan leren maken

Je kan zelf cocktails leren maken waar je maar wil. Kies een bar af die je wil afhuren, of richt er een in op een locatie naar keuze. Wij passen ons aan aan de mogelijkheden van jouw thuis of feestlocatie. De aanwezigheid van water, electriciteit en een voldoende grote ruimte zijn een pluspunt.

Wij kunnen ook een gepaste locatie voor je uitkiezen. Ben je voor een teambuilding in de buurt van Gent en wil je daar zelf cocktails leren maken? Geen probleem, wij kennen exclusieve plekjes in heel Vlaanderen waar je met kleine of grote groepen terecht kan.

Zelf cocktails leren maken?

Cocktail Flavours verwent je graag met haar passie en expertise! Leer zelf cocktails maken en neem contact op voor een prijsidee of bijkomende informatie.